Házhozszállítás

Házhozszállítás információk

Szolgáltatásaink bővítésének egyik fontos eleme a házhozszállítási opció biztosítása. Etetőhajóink védelme kiemelt fontosságú számunkra, így ez házhozszállítás esetén is elsődleges szempont. Ennek érdekében az etetőhajók egy olyan speciális dobozban kerülnek kiszállításra, amely az etetőhajó pontos méreteihez van tervezve, így az teljes védelmet biztosít.

A speciális doboz lehetővé teszi, hogy minden tartozékot és kiegészítőt biztonságosan elhelyezhessünk benne, így a megrendelt termékek is egyidejűleg, egy dobozban kerülnek kiszállításra.

Továbbá a szállításhoz alkalmas dobozok tervezésekor fontos szempont volt, hogy többször is felhasználható legyen, így aki házhozszállítással rendeli meg etetőhajóját, a dobozt megőrizve újra felhasználhatja eseti szervizelés esetén. Ennek köszönhetően, ha a jövőben a szervizünk igénybevételére kerül sor, akkor ügyfeleink számára 1 munkanapon belül futárszolgálatot tudunk biztosítani. Ehhez munkatársaink értesítésén kívül semmilyen egyéb teendő nem szükséges (pl. nem szükséges fuvarlevél nyomtatása, stb.). Az etetőhajó speciális doboza utólag, és abban az esetben is megvásárolható, amennyiben etetőhajó személyesen kerül átvételre. Amennyiben termékeink eltérő dobozban kerülnek szállításra; felelősséget nem tudunk vállalni.

A szállításhoz alkalmazható doboz és csomagolás ára: 7.000.- Ft
A szállítási költség Magyarországon belül (/szállítás): 5.000.- Ft

Házhozszállítási feltételek