Általános információk

Etetőhajónk egy kézzel készített egyedi termék. Egy olyan etetőhajó, amelyet 100%-ig horgászok terveztek, teszteltek, gyártanak és fejlesztenek a mai napig. Minden funkciója és részlete úgy van megalkotva, amely a horgászathoz passzol. Nem tartalmaz felesleges elemeket, és egyszerű a működése. Nem igényel utólagos – otthoni – szervizt, nem kell utólag csavarozni/cserélni benne alkatrészeket (esetleges garanciális alkalmon kívül).

Szerkezet

Előnye, hogy nem katamarán a test kialakítása, hanem egy speciális „csepp” alakú. Ellenáll minden időjárási viszontagságnak, így a feladatát egy viharos időben, nagy hullámokban (amikor más lehetőség nem nyílik a vízre szállásra) is képes teljesíteni. Hatalmas a légkamrája, így az etetőhajót a víz alá nyomni lehetetlen – nem tud elsüllyedni -.

Szerkezetét tekintve egy többrétegű – hálós összetételű – bazaltszövet anyagú testről beszélhetünk, amelynek szerepe az ellenállás és az időtállóság. A test előnye (a műanyaggal szemben), hogy elnyeli a vibrációt, évek múltán (használat és hő hatására) sem deformálódik. Ezen felül rendkívül strapabíró. Esetleges – véletlenszerű – fizikai sérülések/ baleset keletkezésekor sem válik az etetőhajó használhatatlanná, a javítása/helyreállítása egyszerűbb és költséghatékonyabb is.

A tervezése során elsődlegesnek tartottuk a legalapvetőbb kényelmi funkcióit (pl. meredek tartály, hogy minden etetőanyag kieshessen, távirányítóról kapcsolható LED lámpák, állítható sebességfokozat, stb.). Az irányítása és a gyorsulási paraméterei egyénileg szabályozhatjuk. Személy átvétel esetén (egy magán tavon) letesztelhető a gyári beállítás, és ha eltérő beállítás ideálisabb az adott felhasználónak, abban az esetben az igényei szerint programozzuk az etetőhajó ezen tulajdonságait.

Hatótáv

Technológiájának köszönhetően a hatótávolsága 500 méter, amellyel olyan horgászok számára is megoldást jelenthet, akik monumentális tavakon horgásznak (pl. Balaton). Ekkora hatótávolság mellett elengedhetetlenné vált az is, hogy a behúzást minél többször ismételhessük meg. Ennek érdekében Li-Po akkumulátorokkal szereltük fel, és a megtehető távolság ~ 8 km egy feltöltéssel – felhasználási módtól függően-.

Alaptartozékok

Etetőhajónk tulajdonságai és tudása minden megrendelőnek adott. Nem gyártunk kisebb teljesítményű / alacsonyabb tudású / kevésbé felszerelt / hiányos – rosszabb minőségű etetőhajót. Minden tartozékban és alkatrészben a lehető legjobban képviseljük, hisz hosszú távon csak ez lehet a megoldás.

Etetőhajónkat az áráért minden olyan alaptartozékkal felszereljük, amely a horgászat és a használat követelménye; akkumulátor, akkumulátor töltő, távirányító és állvány.

Lehetőségek

Mint korábban kifejtettük, minden alapmodellünk azonos minőséget képvisel. Etetőhajóink felszereltsége viszont mégis eltérhetnek a megrendelés igényeihez mérten. Számos olyan eset és horgászmód van, amely különbözik a másikétól. Felmerül egyénenként, hogy különböző hatótávot horgászik, az etetőhajó más jellegű tavakon lesz használatos, stb. Ezekben az esetben segítségünkre lehetnek pótalkatrészek (pl. pót-akkumulátor, hordtáska, hálózati adapter a kényelem szempontjából), vagy különböző halradarok is. Halradarokról bővebben itt… (hivatkozás)

Visszajelzés

Etetőhajóink évente – szezononként – megújul, és új modellt kínálunk a piacra. Ennek oka, hogy felhasználóinktól is gyűjtjük a visszajelzéseiket; ezáltal fejlesztjük önmagunkat, etetőhajónkat és ismereteinket. Célunk, hogy mindig színvonalasabbá tegyük, és magasabb szintre emeljük szolgáltatásainkat és termékeinket. Örömmel fogadjuk az esetleges kritikát, a horgászatok alatt gyűjtött tapasztalatokat, ezzel segítve a mi munkánkat, és a horgászat minőségét.

Fejlődés

Az etetőhajót felhasználva feltételezhető, hogy valakinek megváltozik az igénye, megváltozik a horgászati módszere, gyakrabban horgászik, mint korábban, stb. Természetesen az utólagos kiegészítők megvásárlására, vagy halradar beszerelésére lehetőséget biztosítunk. Minden modellünk úgy kerül legyártásra, hogy ez a lehetőség fent álljon. Az állandó fejlődés és az új technikák / alkatrészek felfedezése megújult modellek megszületését eredményezik. Az újabb modellek eljárásai – jellemzően – egy előző években megvásárolt modellekkel is kompatibilisek lehetnek. Ebben az esetben, ha valaki szeretné az újabb technológiát a saját etetőhajójában – és ez kivitelezhető is -, akkor előre egyeztetve/mindent előre pontosítva lehetőséget nyújtunk erre. Felmérjük az etetőhajó állapotát, és egy árajánlatot készítve a munkálatok megkezdése előtt véglegesítjük a felhasználójával.