Amennyiben etetőhajó vásárláson gondolkodsz, és a következő évben szeretnél magadnak, akkor a legjobbkor vásárolsz! Ugyanis aki NOVEMBER 26-án rendeli meg etetőhajóját AUTOPILOT rendszerrel, annak minden táskát, amely rendelhető INGYEN biztosítunk.

Az akció összesen 50.000.- Ft kedvezményt jelent.

Az akció pontosan  2021. NOVEMBER 26. 00:00-tól 2021. NOVEMBER 26. 23:59 között tart.

Az Autopilot rendszerről bővebben: https://ventuscarpo.hu/termekek/autopilot/

A megrendeléshez: https://ventuscarpo.hu/megrendeles/

A Ventus Carpo csapata 2021.11.26 00:00-tól 2021.11.26 23:59 között Fekete Péntek elnevezéssel akciót tart. A Fekete Péntek-i napon a kiemelt ajánlat kizárólag a meghatározott időtartam alatt, Autopilot rendszerrel leadott rendelésekre érvényes. Felhívjuk a megrendelők figyelmét arra, hogy az akcióban a rendszerben beérkezett rendelések sorrendjét fenntartjuk, a megrendelések teljesítése a megrendelés leadásának sorrendjétől függ. Az elkészülési dátummal kapcsolatban a megrendelésekben megadott telefonszámon, és/vagy email címen minden megrendelőt értesítünk a megrendelt etetőhajóját illetően. Továbbá az időtartam előtt, illetve után leadott megrendeléseket nem áll módunkban az akcióval összevonni.

A megrendelés be nem érkezése, telekommunikációs, illetve adatátviteli hibáért felelősséget nem vállalunk. Amennyiben a megrendeléséről nem kap rendszerigazoló emailt, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot. Az akcióban meghirdetett termékekre a garancia időtartama és a garanciális feltételek nem változnak.