Referenciák / vélemények

Sokáig keresgéltem megbízható etetőhajó után és bátran mondhatom, hogy megtaláltam a számomra legtökéletesebbet. Sokszor voltak problémáim a hajóimmal, mint például, hogy nem volt könnyű irányítani, bent maradt a vízen és havonta vihettem szervizbe. Úgy gondolom miután már többször horgásztam a Ventus Carpo hajóval, tapasztaltan mondhatom, ezek a problémák megszűntek és egy nagyon megbízható gyors hajót sikerült beszerezni. Egy halradar is felkerült rá, ami szintén tökéletesen teljesít. Azt még el kell mondanom, hogy a készítők nagyon segítőkészek, igényesek a munkájukra igazi minőséget képviselnek! Bátran ajánlom mindenkinek, aki meg szeretné magának könnyíteni az időjárási viszontagságok által keletkezett nehézségek leküzdését és annak is, aki egy jó megbízható hajóra vágyik!

Bartucz László

Ventus Carpo, amikor megláttam neten az első videót nagyon megtetszett, felvettem a kapcsolatot a etetőhajó készítőjével, és egy nagyon jó mondhatni baráti kapcsolat alakult ki. Három éve használom a hajót, szinte az elsők közt voltam, aki vásárolt! A hajó röviden, amire tervezték maximálisan, sőt többet is bír, nagy szélben rossz időjárásban ezt neki találták ki , lenyomtam egy szezont hiba nélkül februárban terveztünk egy nagy átvizsgálást, de semmi hiba, de hogy valamit csináljunk lefóliáztuk a csapóajtót! Az etetőhajót minőségi alkatrészek alkotják, nagyon ajánlom mindenkinek, aki megbízható hajót akar!

Benkó István

Igaz a hajó még csak rövid ideje van meg, de eddig csak pozitívumot tudok mondani. De nem a hajóval kezdődik a történet, hanem külön kiemelném a vásárlás előtti részletes tájékoztatót a Ventus Carpo csapattól + a folyamatos infót a hajó gyártási folyamatáról és nem utolsó sorban a plusz lehetőségekről, amivel igazán egyedivé lehet tenni a hajót. Én a nevemet kértem, hogy fessek rá a hajóra, és még a hordtáskára is rákerült. A hajó egyszerűen gyönyörű, rögtön beleszeret az ember, nagyon gyors ha az ember akarja és meg olyankor sem hangos. Egy behúzás 120-130 méterre kb. 30-40 másodperc alatt is lehetséges(visszautat is beleszámítva).

Beringer Róbert

Örömmel gondolok vissza a napra, mikor is átvettem a Ventus Carpo-mat immár több mint egy éve. Nagy öröm volt számomra, emlékszem. Már a második szezonomat kezdem vele, alig várom, hogy újra vízre tehessem. A kitűnő aerodinamikai forma, a gyorsaság, rendkívül precíz kezelhetőség és megbízhatóság ihletett újra, hogy hamarosan egy újabb Ventus Carpo-val bővítsem az eszköztáramat, immár GPS-halradarral beépítve. Ez az etetőhajó ténylegesen bizonyított nálam mind magyar és francia vizeken egyaránt! Aki Ventus Carpo-t használ, csalódás nem éri és erre garanciát adhatok…

Hegedűs Csaba

Lassan egy éve szaggatom az őrségi vizeket Ventus Carpo etetőhajómmal. A Balaton hullámaival, a Duna erejével és a nagy tavak távolságaival csak ezzel a „gépsárkánnyal” vehettem fel a versenyt! A hajó kezelése pofon egyszerű. Az enyém Toslon TF-640 típusú. GPS-szel ellátott halradarral van felszerelve. Horgásztársam 9 éves Szofi lányom kérdés nélkül etet be és menti a törések koordinátáit. Az etetőhajón nem találtam fogást pedig nem vagyok egyszerű eset! Minden porcikája tükrözi a készítők precízségét és minőségi elvárasait! Nagyon sokat nyaggatom az etetőhajót. A csapat hozzáállása a vevőkhöz példaértékű! Ilyen alázatos, közvetlen vevő-eladó kapcsolatot még nem tapasztaltam, ami a vásárlás után sem szűnik meg! Bármilyen kérdésre bármikor készségesen válaszolnak, ha kell képesek. A szervizháttérről csak egy példát szeretnék említeni; Többnapos horgászat első napján, ami az országot sújtó szélviharos időre esett. A fákat csavaró szélben a kiemelésre váró etetőhajót méteres hullám megdobta a beton gátra és megsérült a kormánylapát. Később elmeséltem, hogy is jártam. Rögtön meg is jött megnyugtató válasza, és a horgászat harmadik napján futárszolgálat által hozott kis csomagban megérkezett a csere alkatrész. Az örömöm határtalan volt! Minden tiszteletem és elismerésem a Ventus Carpo csapatáé

Hegyi László

5 hónapja használom ezt a hajót és ki merem jelenteni, hogy ez a etetőhajók szent grálja! Mindenféle időjárási viszontagságban használtam és semmi gond nem volt, persze ha normál keretek között megfelelő sebességgel használjuk. Mikor amúrra pecázunk kb. 2 kiló kukoricával pakolom meg és a tartály meredek szöge miatt szinte 1 szem se marad ürítés után benne. Rengeteg jó dolgot lehetne írni róla még; hogy nem gagyi kínai cuccok hanem minőségi alkatrészek vannak benne, a gyorsaság, az egyedi festés, stb. Ha ember meg vásárolja biztos nem adja tovább. Aki ki próbálja, nem bírja feledni; összehasonlíthatatlan mással, és biztosan megszerzi magának.

Horváth Sándor

A tavalyi évben sikerült beszereznem egy ilyen szuper etetőhajót! Hát mit mondjak, egyszerűen hihetetlen! Megbízható, fordulékony, egyszerű és könnyen kezelhető, halk és gyors is tud lenni (ami versenyeken hatalmas előny)! A nagy hatótáv, a nagy kapacitású akkumulátornak köszönhetően bármilyen horgásztavon és bármilyen körülmények közt használható. Abszolút nem bántam meg, és külön köszönöm az etetőhajó megálmodójának, aki rendkívül segítőkész csapattal rendelkezik.

Magyar Csaba

2 évvel ezelőtt vásároltam az etetőhajómat. Legtöbbször a Balatonon használom. Horgászataim során a nagy távolság fontos szerepet játszik, és viharos időben is nagyon jól teljesít. A gyártók mindenben segítőkészek, és rendelkezésemre állnak bármilyen kérdésem adódna. Mindenkinek nyugodt szívvel merem ajánlani.

Makkos Róbert

Egy éve sikerült vennem ezt a csodálatos etetőhajót, amiről minden elfogultság nélkül mondom ezt. Egy év után elhatároztam, hogy mikor az éves szervizre viszem bele rakatom a GPS halradart. Az ünnepek előtt sikerült elvinnem és majd utána vettem át a hajót újból, most már a radarral szerelve. Azt kell, hogy mondjam ismét NEM csalódtam. Azt kívánom, hogy minden horgászni szerető embernek legyen egy ilyen hajója és tapasztalja meg azt a profi hozzáállást és azt a törődést, amit kap ez a hajó a gyártójától. Soha nem tapasztaltam még csak hasonlót sem eddig semmilyen általam vásárolt termékkel kapcsolatban sem. A radar berakásán kívül az egy év alatt történt összes változtatás, újítás belekerült. Én azt gondolom, hogy ez sehol máshol nem lett volna így, és sehol nem tapasztaltam még csak hasonlót sem. Nagyon szépen köszönöm még egyszer. Nagyon büszke vagyok, hogy tulajdonosa lehetek az egyik Ventus Carpo etetőhajónak!

Mátyás Ferenc

Sikerült beszereznem nemrégiben ezt az egyedi etetőhajót. Ma jöttem haza az 1 hetes merenyei horgásztúráról, és mondhatom nagy segítség volt. Toslon TF-640 típusú halradarral szereltettem fel, így egy más formáját is megismerheti az ember a horgászatnak. Amikor a szél miatt nem tudtunk csónakkal behúzni, akkor ezzel az etetőhajóval probléma nélkül behúztunk. Nagyon gyors, és stabil. Egy feltöltéssel 8 km-t mentem vele. Profi hajó.

Pekli Zsolt

Ma ellátogattam a Ventus Carpo teszt tavára ahol nagy örömömre átvehettem etetőhajó flottám legújabb tagját, amit megtuningoltunk egy Toslon TF 640-es GPS Radarral. Már a próbák során megbizonyosodtam róla, hogy ez a hajó egy hasznos hű társam lesz a behúzó horgászataim során. Hatótávolsága 800 méter felett van, és a GPS is elmegy 500 méterig antenna tuning nélkül. Alacsony áramfelvétel mellet gyors, erős, fordulékony, és maga a hajótest elsüllyeszthetetlen!

Regős György

Új év…új szezon…új lehetőségek! A hosszú téli szünet után a hosszú hétvégét ismét sikerült vízparton töltenem!A víz ahova ellátogattam, a lakóhelyemtől nincs messze, így lehetőségem nyílt 3 nappal a horgászat elött már etetni a placcot! Mivel a Ventus Carpo etetőhajómban helyet kapott egy Toslon ft 500-as radar, így ennek használatával térképeztem fel, mivel is állok szemben. Mivel a szó szoros értelmében semmiféle változást nem találtam a mederben, így az iszap vastagságra hagyatkozva 2 pontot jelöltem meg. Egyet 162 a másikat 180 méteren. Ezen a túrán próbáltam ki először a Ventus Carpo Team által készített autopilot rendszert, ami nálam hatalmas sikert aratott!Az időjárás nem kímélt minket. A 4 nap alatt folyamatosan kaptuk a hatalmas szelet, ami végül a halak kapókedvére pozitív hatással volt! Sikerült jó pár darab 10kg feletti pontyot fognunk, a még elég hideg vízből. Úgy érzem az év első horgászata nem is alakulhatott volna jobban!

Nagy Máté