Szerviz / hibabejelentés

Szerviz / karbantartás

Etetőhajónk felhasználóit nem illeti semmilyen szervizelési kötelezettség. Átadásunk során bemutatjuk az etetőhajó működését, a futási teljesítményét, ezáltal ügyfeleink fel tudják mérni ’gyári állapotában’. Ha bármilyen „rendellenességet” észlelne, vagy „balesetet” szenvedne etetőhajójával, abban az esetben Mi (gyártók) vállaljuk minden szervizelését. A szervizelést a garanciaidőn túl is vállaljuk minden esetben. Az etetőhajó szervizelését Magyarországon – Dunavecsén – 100%-ban magyar cégként végezzük, harmadik fél, és egyéb vállalatok bevonása nélkül.

Abban az esetben, ha nem közvetlenül az etetőhajót érinti az esetleges szerviz (pl. halradar), abban az esetben partnerünkkel mi érvényesítjük a garanciát (a felhasználónak nem szükséges felkeresnie és utánajárnia ebben az esetben sem egy harmadik felet, és gondot fordítania rá).

Alkatrész-ellátottságunk és tevékenységünk állandó, ezáltal számunkra alapvető, hogy mindenben és mindenkinek a rendelkezésére álljunk. Az etetőhajónk alkatrészeire cseregaranciát érvényesítünk, ha valamilyen probléma merülne fel, abban az esetben csak és kizárólag cserét végzünk (új alkatrész/műszer/egység). Az etetőhajó gyártása óta soha nem fordult még elő, hogy ne tudtunk volna valamilyen problémát megoldani.

Az eseti szervizelés folyamataként személyesen is át lehet adni számunkra az etetőhajót (személyes átvételi pontunkon), de lehetőséget nyújtunk futárszolgálat teljeskörű biztosítására is – saját felelősségre és önköltségi díj ellenében -, amely során a felénk leadott lakcímmel akár 1 munkanapon belül kiszállást kínálunk partnerünkkel (fuvarlevél nyomtatása, és egyéb ügyintézési tevékenység nélkül).

Átvevőpontjaink és szervizünk az etetőhajót csak és kizárólag tiszta – etetőanyagoktól és egyéb származékoktól mentes – állapotban veszik át. Eltérő esetben tisztítási díjat (5.000.- Ft) számolunk fel!

Csak és kizárólag saját etetőhajóink szervizét vállaljuk, más típusú és márkájú etetőhajót nem áll módunkban átvenni.

A leszervizelt etetőhajót felhasználójának legfeljebb 1 héten belül át kell venni!

Átvevőpontok

Az átvevőpontokon csak és kizárólag nyitvatartási időben van mód ügyfélfogadásra!

“Brazil csapágy”.

2400, Dunaújváros, Papírgyári út 39.

Nyitvatartás:
Hétfő – Péntek: 7:00 – 15:30
Szombat – Vasárnap: Zárva

Players Shop videójáték szaküzlet

8200, Veszprém, Kossuth Lajos u. 6.

Nyitvatartás:
Hétfő – Péntek: 10:00 – 18:00
Szombat: 10:00 – 16:00

Hibabejelentés

Átvevőpontjaink és szervizünk az etetőhajót csak és kizárólag tiszta – etetőanyagoktól és egyéb származékoktól mentes – állapotban veszik át. Eltérő esetben tisztítási díjat (5.000.- Ft) számolunk fel!

A szervizelési igényéhez kérjük töltse ki a lenti űrlapot. A hibajelenségek részletes leírása / sérült ,-és vagy hibás alkatrészek lehetséges okai (beázott, leejtett, nem rendeltetésszerűen használt, stb.)

Átvevőpont

8 + 14 =