2017-ben a Ventus Carpo etetőhajó csapata – életében először – részt vett a IX. alkalommal megrendezésre kerülő Pontyshow-n, amely Magyarország legnagyobb horgászkiállítása. Profi szervezés és remek hangulat kísérte a rendezvény minden percét. Mindenki számára remek feltételek voltak biztosítva (mesterségesen kialakított tó) ahhoz, hogy az etetőhajózás rejtelmeiről minél több ismeretet szerezzen. Lehetőségünk nyílt megismerkedni számos érdeklődővel és hosszú távú szakmai kapcsolatok kialakítására is. Hatalmas élmény volt megismertetni termékeinket és szolgáltatásainkat.

A rendezvény során több kategóriában is versenyt hirdettek a legkiemelkedőbb termékek számára. A csoportok közül etetőhajónk a “Legjobb etetőeszköz” kategóriában indult versenytársaival szemben. Kategóriájában kizárólag etetőhajók vettek részt, ezért nagy érdeklődés fogadta az verseny kimenetelét. A végkifejletről szakmai voksok döntöttek, megvizsgálva a versenyben részt vett etetőhajók minőségét és tudását. Az eredményhirdetéskor hatalmas örömünkre szolgált mikor megtudtuk, hogy etetőhajónk fölényes győzelemmel nyerte meg a legjobb etetőeszköz címet.

Megtiszteltetés számunkra, hogy ekkora elismerésben lehetett részünk, ugyanis a Ventus Carpo – mint etetőhajó márka – 2017-ben első éve debütált, mégis respektust szavazott a Pontyshow szakmai stábja. Elnyerte a kategória termékdíját, és maga mögé utasította a több éve piacon lévő versenytársait. Óriási sikerként és megtiszteltetésként éltük meg, amely energiával tölti fel csapatunkat munkája során, a gyártástól a fejlesztésig egyaránt.

Videós összefoglaló: